Antique 89 A/S har siden vores etablering i 1974 og de sidste 45 år eksporteret møbler til hele verden. Vores møbler pryder hjem i eks. Italien, Spanien, Israel, USA, Japan, Frankring og det har været en fornøjelse for os, at stifte bekendtskab med de mange forskellige kulturer. Efter mange fantastiske år er det tid til at gå på pension og vi er nu i en process med at afvikle vores lager. Dette gør vi primært containervis til udlandet, men der er også mulighed for danske forhandlere for at lave aftaler med os.  

Vi har allerede afviklet et lager, men har stadig et tilbage på 3.500 m2 i Københavns Frihavn fyldt med smukke mahogni møbler fra det 18´ og 19´århundrede

Klik dig igennem de mange fotos på hjemmesiden for, at få et indtryk af en lille del af vores lager. Vil du se det hele, så må du komme og besøge os.

Forsendelse

Vi tilbyder også hjælp til pakning af jeres container, hvis du køber nok til at fylde en 20 fods eller en 40 fods container.

Prisen for at pakke containeren ligger på 500 euro for en 20 fods container og 995 euro for en 40 fods container.

For at aftale et besøg til indkøb eller for øvrige forespørgsler, så kan stifter Mike Gabriely kontaktes på +45 26 25 78 74 eller på mail, klik HER